Retail

Trademart evolueert naar een omnichannel marktplaats

woensdag 26/01/2022

“Met Trademart als omnichannelpartner geniet je van het beste van de on- en offline wereld. Het tastbaar maken, het zien en voelen van sommige producten blijft cruciaal binnen bepaalde sectoren. Daarom is de combinatie van digitaal en fysiek zo belangrijk binnen het toekomstige retaillandschap.”

Trademart is al 45 jaar Europa’s grootste inkoopcentrum voor retail professionals en dé plaats bij uitstek om nieuwe trends te spotten.

Van fashion tot kids, van decoration tot sports: we zijn van alle markten thuis. Om deze unieke marktpositie te behouden in een snel veranderende branche, maken we de sprong van een fysieke naar een omnichannel marktplaats. Voortaan kunnen retailers zich dus niet alleen laten inspireren op de fysieke marktplaats in Brussel, maar ook via ons gloednieuwe online platform, Trademart Digital. Op die manier brengen we exposanten en retailers nog dichter bij elkaar.

Trademart Digital

Niet alleen de harde cijfers en trends tonen aan dat online steeds belangrijker wordt. Het koopgedrag van consumenten verandert snel. Ze zijn meer dan ooit op zoek naar inspiratie, relevantie en gemak. Verandert het consumentengedrag, dan moet de waardeketen daarachter ook veranderen, met directe gevolgen voor de hele sector.

In 2020 en 2021 kreeg het retaillandschap rake klappen door Covid-19. Trademart evolueert mee met de digitale (r)evolutie en stelt je naast de fysieke showrooms en inspirerende events graag de nieuwe online ontmoetingsplek voor brands en retailers voor. Een online platform waar retailers naar hartenlust op ontdekkingstocht gaan, waar veelbelovende samenwerkingen ontstaan en waar merken hun aanbod in slechts één klik aanbieden.

Go omnichannel met Trademart

Met meer dan 1.500 merken verdeeld over meer dan 400 exposanten vinden retailers bij ons altijd de nieuwste trends om hun collecties aan te vullen of vernieuwen. De combinatie van een fysieke en online marktplaats zal de relaties tussen handelaars en exposanten alleen maar versterken.

Met Trademart als omnichannelpartner genieten merken en handelaars van het beste van twee werelden. We bieden een offline én online verkooppunt waar exposanten op een optimale manier contact kunnen leggen met retailers. Merken genieten meer visibiliteit en een groter bereik terwijl handelaars zorgeloos kunnen snuisteren en gegarandeerd de key items vinden om hun assortiment uit te breiden.

Wat heeft Trademart Digital jou te bieden?

Voordelen voor merken:

● Inspireer je klanten met de laatste trends

● Bezorg je klanten de ultieme koopervaring

● Versterk je fysieke zaak door digitaal te gaan

● Beheer je zaak efficiënt met onze professionele tools

● …

Ontdek alle voordelen voor verkopers

Voordelen voor retailers:

● Laat je inspireren door de laatste trends

● Koop verschillende merken eenvoudig online in

● Bekijk showrooms & producten in 360°

● Ontdek producten op de fysieke marktplaats vóór je ze aankoopt

● …

Ontdek alle voordelen voor inkopers

Wat brengt de toekomst?

Trademart koestert grote ambities. Met onze allroundoplossing willen we uitgroeien tot de meest relevante marktplaats voor professionals binnen Europa. We willen zowel on- als offline de plaats zijn waar handelaars uit diverse sectoren elkaar ontmoeten, nieuwe trends ontdekken en een geweldige inkoopervaring beleven.

Momenteel richten we ons vooral op home & living en baby & kids, maar gaandeweg worden ook andere sectoren geactiveerd op ons platform. Alle aanvragen zijn welkom, dus heb je interesse als merk, laat het ons weten.

We dromen er inderdaad van om in de toekomst nog meer merken aan te bieden, en dat in verschillende landen en talen. Daarnaast halen we ook alles uit de kast om de bedrijfswaarde van onze klanten te laten stijgen.

Zin om deel uit te maken van de Trademart-community? Yes!

Trademart Digital voor merken en agenten: GRATIS DEMO

Trademart Digital voor inkopers: GRATIS REGISTREREN